Actualitate

Tatăl unei fete de numai 8 ani are nevoie de ajutor ca să trăiască. Boala de care suferă are o evoluție galopantă

Un tânăr buzoian trece prin momente cumplite, alături de familie, după ce un diagnostic crunt l-a lovit, la propriu, pe neașteptate. La doar 30 de ani, Victoraș a fost diagnosticat cu o formă foarte agresivă de cancer. Vestea a picat ca un trăsnet pentru el și cei dragi și a venit brusc. Primele simptome, care nu i-au dat însă de gândit, au apărut în noiembrie. În decembrie, când au apărut și alte semne, de data aceasta îngrijorătoare, a mers la medic și a început investigațiile. Diagnosticul a venit ca un șoc:

„Nu aflam ce am în corp! Am fost în noiembrie cu un prieten la pădure, eu stau la țară…Am ridicat lemnul și am simțit o durere puternică în umăr. Pe 17 decembrie mi-a ieșit o gâlmă. Mi-au făcut radiografie. S-a descoperit o pată între plămâni de 9 milimetri și un nodul de 6 milimetri pe plămânul drept. Nu știam exact ca e malignă, ulterior s-a confirmat”, declară pentru Șansa News.ro Victoraș Ștefănoiu

Cancerul este foarte agresiv, și, cu toate că a trecut puțin timp de când a fost diagnosticat, deja s-a extins. A făcut o intervenție chirurgicală, dar boala a continuat să se răspândească.

„De la 9 milimetri de la Buzău, la următorul control de la București am aflat că are 14 centimetri. Mi-a afectat umărul stâng, șoldul stâng, plămânul drept și coloana. M-am operat la plămânul drept la București. Plămânul are 95% necroză. ”

Cu un diagnostic care dă fiori, tânărul simte cum pe zi ce trece starea i se agravează. Iar de câteva zile nu se mai poate ridica din pat. În aceste condiții, este foarte greu să ajungă la București, unde este așteptat de medicii care îl au în grijă.

„Mie mi-a coborât toată durerea pe picioare, am făcut radioterapia la umăr și picior, nici nu pot să mă mai duc să-mi facă la spate. Eu nu pot să mai merg, sunt la pat, mă chinui!”

Cel puțin pentru moment, nu se știe care este următoarea intervenție chirurgicală, deoarece boala înaintează foarte rapid. Iar investigațiile îl lasă pe tânăr fără bani, astfel că oamenii de bine, prieteni, cunoscuți și necunoscuți chiar sunt cei care susțin financiar intervențiile și analizele.

Pe rețelele de socializare, tinerii s-au unit și încearcă să strângă bani pentru Victor. Zeci de distribuiri și mesaje sunt postate în mediul online, iar conturile în care puteți dona sunt:


RO03BREL0005525780540100 – PETRONEL VICTORAS STEFANOIU‼️
Puteti dona si pe revolut pe nr de tel. : ‪0727 678 283‬

Victoraș are 30 de ani, iar acasă îl așteaptă o fetiță de 8 ani.