Divertisment

TikTok, peste Facebook și Google în 2021. Buzoianca Andra Gogan, numărul 1 pe TikTok România explică succesul

După ce TikTok a devenit cea mai populară aplicaţie pentru mobil, inclusiv în România, acum a devenit şi cel mai vizitat domeniu web. La final de 2021, rețeaua de socializare a depăşit ca trafic atât Google cât şi Facebook. Sunt români foarte populari pe această aplicație, cu milioane de abonați. Care ar fi secretul? Buzoianca Andra Gogan ne explică.

”Acum 5 ani am început să postez şi am fost foarte constantă, am postat mereu lucruri frumoase, am fost mereu fericită. Am crescut cu vreo 3 milioane de abonaţi în ultimele două luni, pentru că am avut un TikTok viral de 60 şi ceva de milioane de vizualizări şi a ajuns la toată lumea. Fac ceea ce îmi place, iar când faci ceea ce îţi place totul merge bine. Scopul meu nu sunt banii, scopul meu este să fac lumea fericită şi să le dau content frumos pe care să îl savureze.”

TikTok există în cel puțin 155 de țări și 75 de limbi diferite. Este cea mai de succes aplicație din 2021. În anul precedent era doar pe locul opt ca trafic pe internet, într-un top dominat de Google. Aplicația popularizează videouri scurte, sub 1 minut, pe care apoi le promovează pe baza unui algoritm bazat pe recomandări. Şi oricine poate deveni creator de conținut. 

Pentru tânăra generație Tik tok e o rampă de lansare. Dacă ai fani aici, deja eşti celebru. La 22 de ani, Andra Gogan are peste nouă milioane de urmăritori pe aplicație. Coregrafii, scenete, muzică, totul strânge rapid milioane de vizualizări. Este cel mai de succes influencer român.
Etichete

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu