Actualitate

Tragedie! Moarte fulgerătoare la doar 44 de ani. Angajații Spitalului Județean, șocați

O veste șoc i-a lovit, înainte de Crăciun, pe angajații Spitalului Județean Buzău. O asistentă de la ATI, în vârstă de doar 44 de ani, a pierit fulgerător, seara trecută.

Clara Anton, o asistentă respectată atât de pacienți, cât și de colegi, se afla acasă. La un moment dat, asistenta a căzut secerată și și-a pierdut viața. Echipele de salvare chemate la locuința sa nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Asistenta care a îngrijit mii de bolnavi de-a lungul anilor și-a pierdut viața la doar 44 de ani.

Buzoianca nu era cunoscută cu afecțiuni medicale, astfel că vestea morții sale i-a șocat pe toți cei din jur, familie, prieteni și colegi. Pe rețelele de socializare curg mesajele prin care cei care au cunoscut-o pe Clara deplâng dispariția ei mult prea devreme.

“Mare durere, Dzeu să o ierte! Condoleanțe familiei! Se duc colegii noștri tineri. Bn a-ți punctat totul se datorează a volumului mare de muncă, a stresului acumulat!

Îmi vine să urlu!!!!! Atât de nedrept!!Drum lin, Clara!

Condoleante familiei!Dumnezeu sa te odihneasca in pace,Clara!Vei ramane in sufletele noastre!

Nu pot sa cred,ca nu o sa mai fii printre noi. Drum lin spre ingeri Clara!”

Angajații Spitalului Județean sunt șocați, mai ales că în ultimii ani, după pandemie, au pierdut mai mulți colegi tineri.

“Sunt atât de revoltata de tot ce se întâmplă în ultimii ani de după Covid, cu noi cei din corpul medical, TESA și as. socială, încât cu greu ma abtin sa nu arunc cuvintele foarte grele către cei care își bat pur si simplu joc de noi… Anul asta ne-au murit 5 colegi tineri, toți asistenți, cu vârste între 35 şi 51 de ani!!! E CRUNT, E ȘOCANT, E REVOLTATOR!!! De ce? Pt ca pana in Covid se întâmpla sa moara un coleg la 2-3 ani poate… Fraților!!!, dacă nu realizati, ACUM se moare de stress, de un volum de muncă infernal datorat subnormarii (pe un ordin din 2006, care nu mai are nici o legatura cu realitatea de acum), de frustrare , când vezi ca incet, incet, sacrificiile tale se îndrepta spre o remuneratie care va ajunge in curând la salariul minim pe economie….CLARA, draga mea, mi-ai fost colega și toți cei din ATI te lauda si te plang, așa cum o fac și eu acum… Mergi liniștită spre RAI (pt ca acolo ajung oamenii care salveaza alte vieți) si ajuta-ne sa ne recapatam in societatea RESPECTUL SI LOCUL PE CARE IL MERITAM!!!

DUMNEZEU SA TE IERTE!!”, transmit reprezentanții SANITAS Buzău.