Divertisment

UN NOU SCANDAL ÎN MUZICA POPULARĂ. Maria Dragomiroiu VERSUS Elena Merișoreanu

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu sunt două nume sonore din muzica populară românească. Se pare însă că ele două au avut în trecut un conflict care ajunge acum în prim-plan şi care dă nenumărate discuţii de ambele părţi. Acest conflict apare imediat după un altul din această industrie, dintre Steliana Sima şi Gheorghe Turda, despre care şansanews.ro a adus detalii.


Maria Dragomiroiu a catalogat-o pe Elena Merișoreanu drept „invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”, atunci când Măruță a rugat-o să enumere trei defecte de-ale colegei de breaslă.

Mie mi se pare că Elena Merișoreanu a venit pe pământ doar ca să judece colegii. Îmi pare foarte rău, nu i-am spus, deși ne-am întâlnit de multe ori. S-a gândit ea să-mi facă o bucurie chiar de ziua mea și și-a dat cu părerea, într-o emisiune, despre pensia mea, aia mică, se știe cât e. A zis că probabil nu am muncit nicăieri. E un om rău, răutăcioasă mai bine zis, nu poți să te duci să judeci un coleg când nu e treaba ta. De pierdut are sufletul dânsei, nu eu. Nu sunt supărată, dar să vinzi o poveste așa, dintr-o minciună?! Peste tot la TV e prezentă ca să vorbească despre toți colegii. Eu am pus o întrebare: cum să trăiești ca artist cu 1.200 de lei? Și ea a venit să mă judece’., a declarat Maria Dragomiroiu.

A venit şi replica:

‘Nu am niciun motiv să fiu supărată sau invidioasă pe ea, că eu cânt cu vocea. A deranjat-o că am zis că a dat concurs la noi, la Rapsodia, cu mulți ani în urmă, și nu a intrat. Să nu se mai vaite că nu are bani, când își arată bogăția la televizor’., a declarat Elena Merișoreanu, ca răspuns la cele menţionate de Maria Dragomiroiu.


Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu