Divertisment

Valentin Sanfira, filmul accidentului din Italia

Cântărețul de muzică populară a trecut prin momente de groază, după ce vacanța de 3 zile s-a transformat într-un adevărat coșmar. Din păcate, destinația turistică aleasă de artist nu a fost tocmai de bun augur din cauza traficului infernal. Faptul că se circulă dezastruos și că nimeni nu oferă prioritate l-a făcut pe cântăreț să devină victimă.

Renumitul interpret a căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul pe care îl conducea i-a căzut exact pe picior. Așa s-a ales cu femurul rupt, durerea fiind una infernală. Valentin Sanfira a trebuit să fie operat, doar că doctorii i-au spus că nu reprezintă o urgență.
Valentin Sanfira a fost tratat în cele din urmă de doctorii italieni. A plătit 10.000 de euro pentru intervenția chirurgicală și a putut să revină în România abia după două săptămâni de la incidentul neplăcut.

“Dacă nu aveam cască… muream pe loc! M-au ținut aproape patru zile cu durere în spital și nu voiau să mă opereze. Ziceau că ei operează în funcție de urgențe și că la mine nu este o urgență și că pot să stau așa. Stăteam cu piciorul rupt, Codruța plângea pe holurile spitalului.”, a spus Valentin Sanfira.

Interpretul de muzică populară a mai primit tratament și de la cadrele medicale din țara noastră.

Etichete