Divertisment

Veste șoc. Paula Seling a adoptat o fetiță în secret

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 43 de ani, a făcut o dezvăluire incredibilă acum. Artista a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani, însă abia acum a decis să vorbească despre acest subiect.

Micuța Elena este în familia ei de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Paula a așteptat ca fetița să crească și să decidă singură dacă dorește să apară în public sau nu.

“În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”

De ce totuși atât de multă discreție? Paula a ales să rămână o chestiune secretă ca urmare unui moment neplăcut pe care fiica sa l-a trăit la grădiniță.

“Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.”