Actualitate

(foto&video) A început „Buzăul lui Marghiloman”. Cum a fost prima seară de festival

Festivalul care a pus Buzăul pe harta culturală a României, „Buzăul lui Marghiloman”, ajuns în acest an la cea de-a doua ediție, a început aseară în grădina Vilei Albatros.

 „Vița de vie” este doar una din trupele care au atras sute de tineri în prima seară a festivalului. Dornici să asculte muzică bună și să participe la un eveniment live de anvergură, buzoienii nu s-au lăsat așteptați la eveniment. DL. Goe și Ana Coman au urcat la rândul lor pe scenă în prima seară.

Înainte să se dea startul festivalului însă, pe scenă a urcat chiar strănepoata marelui om politic Alexandru Marghiloman, Irina Vlăducă Marghiloman, care a fost însoțită de soțul său. Cei doi le-au adresat câteva cuvinte tinerilor prezenți, bucurându-se de entuziasmul ce a adus publicul la eveniment.

„Buzăul lui Marghiloman” continuă în această seară cu The Kryptonite Sparks, Robin and The Backstabbers, Dora Gaitanovici,  sâmbătă vor urca pe scenă Grimus, Toulouse Lautrec, iar duminică publicul va fi delectat de Bogdan Simion și Paulina, ambii prezenți pentru prima oară la Buzău, dar și de Raluka &Balkanic.

Accesul publicului în toate serile de festival este gratuit.