Actualitate

(VIDEO) Alexandra, voluntarul care împarte suflet și bucurie. ”Parcurs de învingător” a făcut fericit încă un tânăr excepțional

Campania ”Parcurs de Învingător”, care a început, miercuri seara, la Focus TV, a continuat joi, în emisiunea Sens Direct, cu o nouă poveste. De data aceasta, telespectatorii au avut ocazia să o cunoască pe Alexandra Cristea, o tânără de 18 ani din Vrancea, care are profilul unui adevărat învingător.

Alexandra este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic Spiru Haret Focșani, la profilul-învățători-educatoare. Și cu toate că își dedică cea mai mare parte din timpul liber studiului, reușește să își găsească timp și pentru acțiuni de voluntariat. Alexandra a fost voluntar în mai multe proiecte, dar echipa Focus TV a descoperit povestea ei în calitate de voluntar al Crucii Roșii Vrancea. Toată vara, ea le-a fost sprijin copiilor din Ucraina care s-au refugiat, alături de mamele lor, în Vrancea, pentru care Crucea Roșie a derulat un proiect de integrare ce s-a întins pe parcursul a 3 luni.

Alexandra a participat la o mulțime de activități alături de copiii ucraineni. A învățat odată cu ei, dar, cel mai important, s-au jucat și s-au îmbrățișat, ceea ce este esențial pentru orice copil. Tânăra a impresionat pe toată lumea nu doar prin felul ei de a fi, ci și pentru că toată vara a fost însoțită de fratele ei mai mic, în vârstă de 10 ani, care la rândul lui a interacționat cu copiii ucraineni și a învățat de la sora lui cât de important este să ai compasiune și să faci acțiunii de voluntariat.

Alexandra este omul care dăruiește fără să aștepte ceva în schimb. Povestea ei inspiră și impresionează, așa că Focus TV, alături de sponsori, i-a făcut o bucurie în prag de Crăciun. Darurile au fost primite cu emoție și bucurie de tânăra din Vrancea, care spune că a devenit mai bună cu ajutorul oamenilor din jur și care vrea ca, la rândul ei, să îi facă pe cei din jur să fie mai buni.

Campania ”Parcurs de Învingător” va continua luni, la Focus Tv, începând cu 17.15, cu o nouă poveste.

Povestea Alexandrei, integral, așa cum a fost prezentată în emisiunea Sens Direct, poate fi văzută pe pagina de Facebook a Focus TV.