Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

(VIDEO) Clădire devastată de hoți. 4 bărbați, prinși în flagrant în timp ce cărau caloriferele din imobil

Hoții de fier vechi dau iama peste tot, în căutare de produse pe care să le poată valorifica. Unul dintre obiectivele care a devenit raiul hoților este fostul internat al Liceului Agricol din Râmnicu Sărat. Seara trecută, 4 bărbați au fost prinși de polițiștii locali în timp ce încercau să plece din clădire cu calorifere vechi.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani, au fost prinși în flagrant în momentul în care cărau caloriferele. Când au fost luați la întrebări, râmnicenii au recunoscut senin că intenția lor a fost să fure caloriferele pentru a le vinde la centrele de colectare a fierului vechi.

“În noaptea de 20 spre 21 februarie 2022, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani, toți cu domiciliul în Municipiul Râmnicu Sărat, au fost surprinși în flagrant de o patrulă de Poliție Locală, în timp ce încercau să sustragă calorifere de fontă din clădirea fostului Internat al Liceului Agricol, din Cartierul Anghel Saligny. Persoanele în cauză au fost predate către Poliția Municipală în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prevăzută și pedepsită de de art. 229 Cod penal.”

Fostul internat al Liceului Agricol din Râmnicu Sărat este închis de ani buni, ceea ce a făcut ca hoții să devasteze imobilul. Autoritățile au întocmit un plan amplu pentru reabilitarea clădirii. Fostul internat va fi transformat într-un bloc de locuințe sociale.