Actualitate

(VIDEO) Mașina lui „Scooby-Doo”, pe străzile din Buzău. Reacția trecătorilor la vederea ”Mașinii Misterelor”

Faimosul desen animat „Scooby-Doo”, care rulează pe micile ecrane din 1969, se bucură de succes și în prezent. Scooby este un câine mare danez maro, foarte fricos, care se teme de fantome. De obicei, se ascunde în Mașina Misterelor îndopându-se cu gustări Scooby și pornește în aventuri alături de prietenii săi. „Gașca Misterelor” este adorată de puștii din întreaga lume, existând și o întreagă serie de reviste interactive gândite pentru cei mici.

Iată că desenul care face înconjurul lumii are admiratori și la Buzău. O demonstrează modul în care proprietarii unei furgonete au adaptat mașina și au vopsit-o să arate exact ca faimoasa „Mașină a Misterelor”. Pe mașina buzoienilor predomină vestitele culori din serialul animat, albastru și verde. În plus, pe unul dintre geamurile laterale se regăsesc și personajele îndrăgite de copiii din întreaga lume.

Furgoneta face furori pe străzile din Buzău, iar pe internet circulă mai multe filmulețe, încărcate de tinerii impresionați de asemănarea cu mașina din desenul animat. O mașină asemănătoare, dar adaptată circuitului turistic, poate fi văzută și în Malibu, unde turiștii pot petrece o noapte în vehicul.

Etichete