Actualitate

(Video) Noi reguli pe strada Bucegi. Anunțul Primăriei Buzău i-a luat prin surprindere pe unii șoferi

Atenție, șoferi! Începând de joi, 11 ianuarie, se revine la regulile valabile înainte de startul reabilitării străzii Bucegi. Primăria Buzău anunță că șoferii pot circula doar dinspre intersecția cu Arieșului spre strada Bistriței, și nu din sens opus. Iată anunțul autorităților:

“Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier revenirea, începând din data de 11.01.2024, la semnalizarea rutieră inițială ”Sens unic” existentă pe strada Bucegi, de la începutul tronsonului delimitat de intersecția cu strada Arieșului până la intersecția cu strada Bistriței, restricție ridicată temporar pe perioada executării lucrărilor de reabilitare a străzii Bucegi din Municipiul Buzău.” 

Mulți buzoieni, însă, obișnuiți să circule de câteva luni pe ambele sensuri, au fost suprinși astăzi pe interzis. Șoferii nu au observat semnul de “Interzis” și au intrat pe sensul greșit.

Autorul știrilor

Redactia sansanews.ro

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Don Primarele ce nu merge o dam pe vina buzoienilor. Poate va răspândiți și cu parcarea pe Unirii, că nici aia nu e de bine. Hai că mai e timp până la alegeri.