Actualitate

(VIDEO) Spectacol oferit de militari, în Parcul Crâng. Buzoienii s-au oprit și au privit cu admirație

Vremea nesperată de frumoasă pentru această perioadă a anului i-a scos pe buzoieni din case. Sute de persoane, de la copii la bătrâni, au ieșit la plimbare în parcurile din municipiu, pentru a se bucura de soare și aer curat. Cei care au ajuns în Parcul Crâng au avut parte de o surpriză care i-a încântat și i-a determinat să se oprească pentru câteva zeci de minute și să admire spectacolul.

Fanfara Diviziei 2 Infanterie “Getica” a fost prezentă în foișorul din parc, pentru a le oferi buzoienilor un concert de promenadă. Buzoienii, încântați de acordurile muzicii militare, s-au oprit în fața foișorului în număr însemnat și au admirat în liniște militarii care au interpretat diverse melodii, pe placul tuturor. Alții s-au bucurat de concert ascultând piesele de pe aleile din jur.

Spectacolul a fost oferit în contextul în care pe 25 octombrie este marcată Ziua Armatei.

Militarii buzoieni au pregătit, sâmbătă, două reprezentații, atât dimineață, cât și după amiază. Repertoriul a fost diversificat, buzoienii fiind încântați cu polci, valsuri, dar și marșuri, pentru ca, pe final, să răsune și acordurile folclorului românesc. Buzoienii au profitat de pauze pentru scurte sesiuni foto. Reprezentația cu public a militarilor a fost răsplătită cu aplauze, iar cele mai apreciate acorduri au ajuns rapid pe rețelele sociale.