Actualitate Reporter de strada Șansa de Ramnicu Sărat

(VIDEO) Trafic îngreunat pe DN2E85, la Râmnicu Sărat

UPDATE: Cisterna blocată încă de dimineață pe DN2E85, din cauza unei defecțiuni, a fost ridicată de pe carosabil. Astfel, la ora 13:00 traficul a fost reluat în condiții normale pe DN2E85, la ieșirea din Rm. Sărat spre Focșani.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Șoferii care tranzitează, sâmbătă dimineață, Șoseaua Europeană spre Vrancea trebuie să se înarmeze cu răbdare. La ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani se circulă cu dificultate. Motivul: un vehicul care transporta un container cu bitum de peste 20 de tone s-a defectat. Vehiculul de mari dimensiuni nu a mai putut fi urnit din loc. Este nevoie de o macara pentru ca vehiculul să fie dat la o parte de pe carosabil. Se estimează că în circa o oră va ajunge macaraua care va prelua vehiculul defect. Când vor începe operațiunile de ridicare a acestuia, traficul va fi blocat pentru câteva minute pe DN2E85, la ieșirea din Râmnic.

Între timp, însă, o bandă este ocupată, ceea ce face ca traficul să se desfășoare cu dificultate la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani. Polițiștii sunt la fața locului și dirijează traficul.

Sursa video Facebook