Actualitate

(VIDEO) Veselie, emoție și… multe claxoane. Absolvenții în robe s-au încolonat pe străzile orașului

Îmbrăcați în robe și „înarmați” cu fluiere și vuvuzele, absolvenții buzoieni, care în curând vor da piept cu examenul maturității, au pornit în marș pe străzile orașului. Zeci de mașini cu semne de începător s-au încolonat pe principalele artere ale orașului. Bulevardul Unirii, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Bulevardul Eroilor și centrul municipiului au arătat ca un furnicar și au răsunat de claxoanele date cu veselie de cei care și-au luat adio de la viața de licean.

Tinerii entuziasmați au marcat finalul anului cu strigăte și claxoane, plimbându-se și anunțând că sunt declarați absolvenți. După ani de eforturi și muncă susținută, generația 2023, care a trecut cu brio de COVID și greve a putut sufla ușurată, deoarece perioada liceului s-a încheiat oficial.

Nu doar străzile au fost aglomerate la orele de vârf, ci și parcările, unde tinerii s-au strâns pentru a cânta, dansa și pentru a face diverse filmulețe, amintiri prețioase pentru toți anii care vor urma.

Cel mai probabil și mâine străzile municipiului vor fi „invadate” de tineri, deoarece încă nu au avut loc ceremoniile de absolvire în toate liceele.