Actualitate

(VIDEO&FOTO) ATENȚIE! Se ridică mașinile parcate neregulamentar pe Unirii. Cât îi costă pe șoferi

Luni, 18 decembrie, este prima zi în care se aplică noi reguli pe Bulevardul Unirii, o dată cu punerea în funcțiune a sistemului inteligent de monitorizare a traficului. Staționarea și parcarea pe Bulevardul Unirii sunt, de astăzi, interzise, în timp ce sute de locuri de parcare au fost desființate. Pe tot bulevardul rămân doar 44 de locuri de parcare, amenajate în alveolele de la fostele stații ale autobuzelor. Orice mașină găsită în alt loc decât în alveole va fi ridicată, iar proprietarul sancționat.

Încă de la primele ore ale zilei, Poliția Locală e prezentă pe bulevardul Unirii, pentru a-i informa pe șoferi. Proprietarii mașinilor lăsate pe bulevard au fost identificați și chemați să mute autovehiculele. Au fost inclusiv cazuri în care mașinile au fost ridicate, pentru că deținătorii lor nu au fost găsiți acasă.

În prima parte a zilei au fost ridicate două mașini. Șoferii vor fi nevoiți să achite cel puțin 500 lei, plus 100 lei pentru fiecare zi în care mașina stă în depozit.

Între timp, pe internet apar tot mai multe postări prin care șoferii se plâng că traficul pe Bulevardul Unirii este paralizat.

“E haos în aproape tot orașul!!! De la fabrica de bere și până la poștă la Micro 5 coloane pe ambele sensuri….. de la Shopping city și până la Maxi Farma pe Str. PATRIEI și de la Crâng până în rond la Episcopie !!! Vă bateți joc de noi cu semafoarele astea inteligente !!! Autobuzele separat la verde, pietonii verde pe segmente și proștii ăștia cu autoturismele stau în coloană și se uită cum crește iarba !!! ”