Divertisment

WOW! NOUL VIDEOCLIP AL VLĂDUŢEI LUPĂU E AICI!

Vlăduța Lupău a venit cu o lansare uriașă pentru toți fanii care iubesc piesele sale, fiind vorba de un moment pe care internauții îl așteptau de foarte mult timp. Cântăreața a ales ziua de azi, 4 martie, să lanseze cea mai nouă melodie, Bate vântul, bate. Această lansare este un cadou în avans de ziua sa, Vlăduţa fiind sărbătorită pe 8 martie.

Premiera piesei a avea loc în urmă cu câteva momente, pe Youtube, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde își ține internauții la curent.

Melodia a fost compusă în studioul unuia dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi, Șușanu, videoclipul fiind filmat într-un studio din Bucureşti, înainte ca Vlăduța Lupău să plece în vacanța de vis din Maldive, unde a fost alături de soțul ei, fotbalistul  Adrian Rus.

Vlăduța Lupău face senzație de când a apărut pe piața muzicală, pasiunea sa pentru acest domeniu apărând de la o vârstă foarte mică. Vedeta a pășit prima oară pe scenă la 4 ani, când și-a dat seama cât de mult iubește muzica și portul românesc.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

Mica Publicitate