Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

ZECI DE CAZURI DE CORONAVIRUS! Copii și bătrâni, infectați cu COVID-19

Buzăul se confruntă zi de zi cu noi și noi cazuri de coronavirus. Numai în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 32 cazuri de infectare. 4 dintre pacienți au aflat că sunt infectați cu COVID-19 după ce s-au testat în laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 4 și 90 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Cu cele 32 de noi cazuri, Buzăul ajunge la un total de 565 de persoane infectate cu noul coronavirus, 313 persoane fiind declarate vindecate și externate. În județul Buzău sunt 15 persoane în carantină instituționalizată iar alte 658 sunt izolate la domiciliu.

Autorul știrilor

Elena Petre

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

    • Aici putem incadra analfabetii “functional”, multi dintre ei , vezi doamne “instruiti” , pentru ca detin o diploma , dar care nu inteleg realitatea in care traiesc . Laolalta cu acestia sunt si politicienii fara scrupule , care nu ezita sa politizeze tema pandemiei in goana lor de a numara mai multi simpatizanti la viitoarele alegeri . Din pacate , ignoranta si reaua credinta a facut si va face rau multor nevinovati , a produs si va mai produce victime …