Divertisment

Zodia și cifra norocoasă. Uite care este!

Cifra 1 ar fi norocoasă pentru nativii din zodia Leu. Aceasta este caracterizată de dăruire, dar și puterea de a conduce tocmai pentru că cifra 1 este una puternică, o cifră a forței.

Cifra 2 este a Racilor și aceasta reprezintă armonie și siguranță. Alte numere norocoase pentru Raci sunt 11, 20 și 29, care adunate ar duce iar la 2.

Berbecii și Scorpionii împartă o singură cifră norocoasă, anume cifra 3. Scorpionii sunt foarte credincioși și tocmai datorită acestei credințe au un succes nebănuit. Alte numere norocoase pentru acești nativi sunt 12, 21, 30.

Cifra 4 este cifra norocoasă pentru Fecioară și pentru Gemeni, mai ales în ceea ce privește locul de muncă. Pentru nativii din zodia Săgetător, cifra norocoasă este 5, iar pentru că este la mijloc are parte și de o stare benefică și o energie deosebită.

Pentru Tauri și Balanțe, cifra succesului este 6, care aduce armonie în toate relațiile, fiind și cifra căminului fericit.

Cifra 7 este a Capricornilor care pot lua decizii corecte în momente cruciale și pot realiza foarte multe lucruri bune pentru cei din jur.

Pentru nativii din zodia Vărsător, norocoasă este cifra 8. Acești nativi au noroc de bani și pot să te îmbogățească chiar dacă nu fac nimic și mai ales în momentele de criză banii vin de unde nu te așteptai.

Pentru Pești, cifra 9 este cea norocoasă pentru că le oferă sprijin.