Alertă Coronavirus Buzău

25 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS, RAPORTATE, JOI, DE AUTORITĂȚI. Vezi, AICI, unde se înregistrează cea mai mare rată de incidență

Buzăul înregistrează joi 25 de noi cazuri de coronavirus.  Este vorba despre persoane cu vârste cuprinse între 6 și 86 de ani, 11 dintre ei fiind testați în laboratoare private după ce au început să se simtă rău.

De la debutul pandemiei de coronavirus, la Buzău, s-au infectat cu coronavirus 9065 de persoane, dintre care 8585 s-au vindecat, iar 253 au decedat.

În ceea ce privește rata de incidență înregistrată joi, la nivelul județului Buzău, valoarea cea mai mare se înregistrează în localitatea Săpoca, 3, 5 cazuri la mia de locuitori. Însă aici toate cazurile provin dintr-un singur focar, de la Spitalul de Psihiatrie, nefiind cazuri în afara acestuia.  La Pogoanele, rata de incidență este de 1.95 de cazuri la mia de locutori, la Cilibia 1, 61, la Amaru 1. 34.

O rată de incidență a cazurilor de COVID-19 peste 1 mai înregistrează comunele Țintești, Cernătești Luciu, Colți și Buda.

Vezi aici situația din toate localitățile Buzăului: