Divertisment

Elena Gheorghe, un spectacol grandios ca un artist adevărat (foto)

Elena Gheorghe a fost protagonista unui spectacol grandios. Plină de emoție și cu o energie debordantă, artista a strălucit pe scenă și a mărturisit că a așteptat cu emoții acest moment, pentru care se vede cât de mult s-a pregătit.

Concertul ”Armâna mea” are o însemnătate deosebită pentru cântăreață, muzica machedonească fiind parte din cultura și identitatea ei. A strălucit și sala a fost plină, audiența gata să petreacă alături de artistă și de invitații săi speciali.

Evenimentul a început cu cea mai nouă piesă a solistei, hit-ul ”Ya-Mi Ya-Mi”, piesă care se va afla în difuzare din luna iunie, la radio Focus Fm. Este o melodie fresh pe care publicul a intrat imediat în atmosfera de petrecere.

Printre invitații artistei a fost și Nikos Papadopoulos – pentru piesa ”Thelo Na Me Nioseis”. Un alt moment spectaculos a fost duetul Elenei cu Theo Rose. Cele două artiste au ridicat în picioare sala arhiplină, cu melodia ”Lumina”, piesă de succes care reprezintă prima colaborare a vedetelor. ”Mă bucur nespus că am cântat cu Elena, unul dintre modelele mele din copilărie”, a spus Theo, emoționată, în timp ce părăsea scena.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu