Divertisment

Petrecere surpriză pentru bebelușul Vlăduței Lupău (foto)

Vlăduța Lupău este foarte fericită și împlinită de când a auzit că va deveni pentru prima dată mămică. Cunoscuta artistă abia așteaptă să-și strângă la piept micuțul băiețel, ce urmează să vină pe lume. Cântăreața își arată fericirea și în mediul online, acolo unde postează adesea despre copilul ei. Este foarte activă pe rețelele de socializare, iar de când a dat vestea că este însărcinată, postările ei sunt aproape numai despre bebeluș.

Acest lucru s-a întîmplat și ieri, când Vlăduța a avut parte de o petrecere surpriză pusă la cale de prietenele sale, dar la care au venit și viitoarele bunici, mama Vlăduței și Rus Zoe, mama lui Adi. Baloane, prăjituri și hăinuțele pentru cel mic au fost deliciul petrecerii surpriză.

Vlăduța și soțul ei vor deveni părinți la sfârșitul acestei veri și vor avea un băiețel. Artista a povestit că ea și partenerul ei de viață, Adi Rus, s-au gândit la un nume pentru fiul lor încă din primele zile de sarcină. În cele din urmă, potrivit spuselor sale, acesta și-a ales singur numele. Mai multe detalii va oferi însă atunci când micuțul se va naște, eveniment așteptat de toată lumea.
Frumoasa artistă de muzică populară și de petrecere și-ar dori să nască natural.