Divertisment

Codruța Filip și Valentin Sanfira merg la altar

Se apropie nunta! Codruța Filip și Valentin Sanfira vor merge la altar. Chiar dacă este o cununie religioasă pe care și-o doresc de ceva vreme, programul lor aglomerat din această vară i-a cam încurcat. S-au trezit dintr-o dată că mai au doar foarte puțin timp la dispoziție să pregătească ziua cea mare.

“Cununia religioasă va avea loc pe 15 octombrie. La cât am amânat nunta asta emoțiile sunt triple pentru că e stres, noi ne-am dat seama că ne-am luat toată vara cu evenimentele private și am cam uitat de evenimentul nostru. Ne-am trezit acum că mai avem o lună jumate în care trebuie să organizăm tot și e cam din scurt”, a spus Codruța Filip.

S-au cununat civil, dar pandemia le-a dat planurile peste cap cu nunta, așa că au ajuns să tot amâne marele eveniment. De data aceasta însă, Codruța și Valentin au decis să își ia inima în dinți și să rezolve tot, în luna octombrie.

Cei doi s-au cunoscut din întâmplare, în platoul unei emisiuni TV, acolo unde artistul a fost invitat pe ultima sută de metri.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu