Divertisment

Paula Seling, secretul stării de bine la 43 de ani

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste, fiind considerată și una dintre cele mai frumoase. Cântăreața, în vârstă de 43 de ani, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru se datorează stilului său de viață sănătos și a alimentației. 

Artista a mărturisit cum reușește să se mențină în formă și motivul pentru care nu mai consumă carne de 11 ani. Aceasta consideră că stilul de viață pe care îl are o ajută să se mențină tot timpul plină de energie și cu poftă de viață. 

” Îmi place sportul, să merg cu bicicleta, cu trotineta, ador zborul, de orice fel, în aer sau sub apă, vreau să mai sar cu parașuta, vreau să continui scufundările, îmi place să călătoresc, să citesc, să am grijă de plantele mele, iubesc să mă plimb prin orașe vechi, prin cetăți, îmi place să merg la muzee și să îmi închipui viața celui ce a mânuit uneltele vechi de sute sau mii de ani. Nu îmi plac zgomotul sau agitația.”

Cât despre dieta ei vegană, cântăreața a declarat că decizia de a nu mai consuma carne i-a adus numai beneficii și că nu se aștepta să vadă așa o transformare în ceea ce privește viața ei. 

Etichete