Actualitate POLITICĂ

6 liberali, în cursa pentru funcția de președinte al filialei județene a PNL Buzău. Mesajul liderului interimar al organizației

6 liberali s-au înscris în cursa pentru șefia organizației județene a PNL Buzău. Printre ei: deputatul Gabriel Avrămescu, care este președintele interimar al filialei,  Marcu Valeriu, fost primar al comunei Berca, Georgian Calotă și Ion Mircea.  Pentru funcțiile de prim-vicepreședinți s-au înscris 7 persoane iar pentru vicepreședinte sunt 18 liberali înscriși.   Alegerile vor avea loc sâmbăta viitoare, pe 3 iunie.

În prag de alegeri, deputatatul Gabriel Avrămescu, lider interimar al filialei de la Județ, spune că își dorește să scoată organizația ”din izolare”, să clădească o echipă serioasă, formată din oameni competenți și care să contribuie decisiv la dezvoltarea  Buzăului:

 Candidez la alegerile, din 3 iulie, pentru conducerea filialei PNL Buzău pentru că am încredere că pot reclădi o echipă puternică, chiar dacă Buzăul nu a fost niciodată printre prioritățile organizației centrale. De altfel, încă din campania electorală pentru parlamentare, am simțit că liberalii buzoieni au făcut parte, mai degrabă, dintr-o filială de sacrificiu pentru conducerea de la București. E dificil pentru o echipă să conducă o campanie și să organizeze alegeri fără sprijinul celor mai importanți lideri. Avem însă la dispoziție trei ani de acum să demonstrăm că putem să venim în fața buzoienilor cu candidați pregătiți să continue proiectul început de mine și echipa mea la alegerile parlamentare și anume – Dezvoltarea Buzăului.

Construcția filialei județene este prioritatea mea pentru ca mai apoi să putem vorbi concret despre dezvoltarea Buzăului. Îmi mai doresc ca o dată cu preluarea conducerii PNL Buzău să scot filiala din izolare. (..) În tot acest timp, cât am fost președinte interimar, vocea PNL Buzău a început să se audă și am reușit să integrez filiala județeană, în echipa regională. În ultima perioadă am făcut pași importanți în concretizarea relațiilor cu liderii care leagă Buzăul de București, mai ales că avem obiective de dezvoltare comune, mă refer aici la constructia autostrăzii Ploiești-Buzău.

Astfel, îmi doresc evoluția pas cu pas a filialei Buzău. Echipă regională din care facem astăzi parte are o voce unită. Mai avem mult de muncă, dar schimbarea de mentalitate politică este esențială pentru a reuși să reclădim echipa de la Buzău.”

Până la alegerile de la Județ, duminică, 27 iunie, vor avea loc alegerile pentru șefia filialei municipale, la care s-au înscris doi candidați: senatorul Vlad Pufu și Laurențiu Gabriel Banu.

Citește și AICI