Actualitate Divertisment

A apărut o taxă la care nu te-ai fi gândit ! Taxa de plimbat mireasa la local

O postare pe o rețea de socializare denunță o practică apărută în unele localuri din oraș. Este vorba despre o taxă pe care unele localuri ar percepe-o pentru grupurile de nuntași care fură miresele și le conduc în cluburi, restaurante, etc., pentru o distracție care, de obicei, durează de la câteva minute la câteva zeci de minute. O astfel de incursiune îi poate costa pe nuntași până la câteva mii de lei, după cum arată postarea făcută de un buzoian, pe o rețea de socializare.

Din motive obiective, am anonimizat denumirea clubului la care face referire postarea. Interesant ar fi de aflat cum poate fi fiscalizat un asemenea serviciu. Taxa este decontată pe baza biletelor de acces în local sau prin bonuri de consumație?

Oricum ar fi, este probabil că taxa se regăsește în ”răscumpărarea” pe care o cer răpitorii la revenirea miresei în mijlocul petrecerii. Ceea ce, iată, face ca un obicei aproape nelipsit de la nunțile românești să se transforme în unul costisitor și care capătă accente din ce în ce mai penibile.