Actualitate

UPDATE: Accident cu doi răniți. Trafic dirijat pe DN2B

Update:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2B Buzău-Brăila, în localitatea Bentu, județul Buzău, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma impactului a rezultat decesul șoferului și rănirea pasagerului, care este evaluat medical de către ambulanța sosită la fața locului. Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Se estimează reluarea circulației în 20-30 de minute. 

”Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Brăila, un șofer în vârstă de 66 de ani, din Blăjani, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un copac marginal.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului și rănirea pasagerei acestuia, o buzoiancă de 66 de ani, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, informează IPJ Buzău.

Știrea inițială: Trafic dirijat pe DN2B, în localitatea Bentu, accident rutier, un autovehicul implicat, din primele date ar fi 2 victime.

Revenim cu detalii