Actualitate

ACCIDENT CU MULTE SEMNE DE ÎNTREBARE. O tânără a fost accidentată în timp ce încerca să urce într-un autoturism

Accident rutier pe DN10, la Viperești, soldat cu o persoană rănită. O tânără de 24 de ani a suferit mai multe traumatisme după ce a fost lovită de un autoturism. Buzoianca  încerca să se urce într-o mașină staționată pe sensul de mers Buzău-Brașov, moment în care un autoturism care venea de pe celălat sens de mers a intrat direct în mașina în care se urca tânăra.

“Din primele date de la fața locului, un autoturism condus pe direcția Brașov către Buzău, de către un șofer de 29 de ani, din Mihăilești, a accidentat o tânără de 24 de ani, din aceeași localitate, în timp ce aceasta ar fi intenționat să se urce ca pasager într-un alt autoturism, pe sensul opus de mers. Tânăra rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, anunță IPJ Buzău.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cum a fost posibil ca mașina care venea spre Buzău să o lovească pe tânăra care urca în autoturismul de pe sensul opus de mers.

Potrivit unor surse, se pare că cei doi, buzoianca de 24 de ani și șoferul care a lovit-o, ar fi foști iubiți. Iar mașina în care se afla astăzi tânăra ar aparține actualului său prieten.