Actualitate

Accident cu victimă, trafic dirijat

sursa IPJ Buzău FOTO ARHIVA

Săptămâna a debutat cu un nou accident pe șoselele din Buzău. Un accident în care au fost implicate două vehicule s-a înregistrat pe DN 2B, la intersecția cu DJ 203 D.

Din primele date oferite de IPJ Buzău, coliziunea a avut loc între două mașini ce circulau pe același sens de mers. În urma impactului, o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a fost rănită.

“Din primele verificări de la fața locului s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Gălbinași către Buzău, un șofer în vârstă de 73 de ani, din Nehoiu, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeași direcție, de către o șoferiță de 32 de ani din Buzău, ulterior iesind  în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului șoferiței, o femeie în vârstă de 52 de ani, din Buzau, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauza se va întocmi dosar penal iar polițiștii continua cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. “

În urma accidentului, traficul este dirijat pe DN2B la intersecție cu DJ203D.

Etichete