Actualitate

(UPDATE) Accident cu victime multiple, trafic dirijat

UPDATE: Șase persoane au fost rănite în urma accidentului din această dimineață. Printre răniți se află 3 minori cu vârste de 7, 11 și 17 ani.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe DJ102H pe direcția Caldarusanca spre Pogoanele, de către un șofer de 43 de ani, din București și mașina care circula pe DJ 203 I pe direcția Buzău către Urziceni, la volanul căreia se afla un conducător auto de 65 de ani, din Galați. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 7 și 45 de ani, din București, Dâmbovița și Galați: șoferul din București și 4 pasageri ai acestuia, respectiv un ocupant din mașina conducătorului auto din Galați. Persoanele rănite au fost preluate de către echipajele medicale, ambulanță și elicopter SMURD, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, anunță IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav a fost înregistrat în această dimineață la intersecția Dj203I cu Dj102H, între Glodeanu Siliștea și Cotorca. Două autovehicule s-au lovit puternic în intersecție. Din primele date furnizate de IPJ BUzău, în urma accidentului 5 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Traficul este dirijat în zona în care s-a produs impactul.

Sursa IPJ Buzău
Etichete