Actualitate Reporter de strada

(FOTO&VIDEO) Dorel lovește din nou! Stațiile de autobuz, amplasate la voia întâmplării

Despre lipsa de inspirație în privința amplasării rampelor de gunoi îngropate ,aspect relatat de numeroși cititori șansanews.ro, am vorbit în articolele anterioare. Unele rampe au fost amenajate lângă locurile de joacă pentru copii, ceea ce a stârnit nemulțumirea părinților care se tem pentru sănătatea copiilor lor.

Pe de altă parte, buzoienii se plâng și că municipiul nu stă prea bine nici în ceea ce privește amenajarea stațiilor de autobuz. Oamenii sunt nemulțumiți de acoperișurile transparente cu care sunt dotate stațiile, care, în loc să îi ferească de arșiță în zilele toride, mai multă căldură degajă. Așa că, în așteptarea autobuzului, oamenii se adăpostesc pe unde pot pentru a nu face insolație. Pe pagina Buzău City Report a fost postată o fotografie în care se observă cum oamenii se ascund de soare sub un copac, deși stația este doar la câțiva pași.

În plus, au fost și situații când locul în care au fost amenajate stațiile nu a fost cel mai potrivit. Un exemplu este stația de autobuz amplasată chiar pe mijlocul trotuarului, în apropierea podului de la Mărăcineni. Oamenii care merg pe jos sunt obligați să ocolească refugiul, mergând pe partea carosabilă sau prin praf și noroi, ceea ce înseamnă un adevărat pericol, mai ales pentru persoanele cu dizabilități sau pentru părinții cu copii mici, în cărucior.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

3 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Am văzut și noi și toti ce tranzitează Buzăul, e o emblema ce te face să râzi și sa plângi în același timp…vai de noi…asa ingineri…vedem toate lucrurile făcute anapoda din tot orașul…ba fi haos

  • Oricum sint nefunctionale ( proiect prost , ca mai toate din Buzau ) Statiile facute acum 10 ani cu fonduri europene aratau rau si costurile dubioase , dar cele de acum ( mandat Toma C ) arata mult mai rau , practic cheltuieli nejustificate

  • Nu conteazăă..Primarul faceee…

    Face numai idioțenii. Prelungirea platou Winkmart, o tampenie care îngreunează traficul. Inversarea sensurilor unice in jurul centrului, altă tâmpenie care îngreunează traficul. Linie de autobuz pe mijloc, cu alveole sau refugiu(sau ce naiba o fi) , cea mai mare tâmpenie care va ingreuna traficul si mai mult. Așa că ce să mai vorbim destații și platforme de gunoi amplasate aiurea..?