Actualitate

(VIDEO) Accident cu victime pe Șoseaua Europeană, trafic dirijat

UPDATE: O persoană rănită în urma accidentului de la Potârnichești a fost transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Județean Buzău, pentru îngrijiri medicale. Cealaltă victimă a fost evaluată la fața locului, nefiind nevoie de transportul la spital.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară: un autoturism condus pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău de către o șoferiță de 53 de ani, din Buzău, autoturismul care îl succeda și care se deplasa în aceeași direcție, la volanul căruia se afla o conducătoare auto de 28 de ani, din Iași, respectiv autoutilitara care circula din sens opus, condusă de un șofer în vârstă de 52 de ani, din Bacău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței din Iași, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un nou accident rutier înregistrat pe DN2E85. IPJ Buzău anunță că două mașini s-au ciocnit pe DN2E85, în Potârnichești. Este vorba despreo coliziune între două autovehicule, în urma căreia două persoane ar fi rănite.

Traficul se desfășoară dirijat pe DN2E85, la Potârnichești.

Etichete