Actualitate

Accident devastator la limita de județ

UPDATE:

Tragedia de la Căldărăști a luat două vieți. Șoferul de 46 de ani, aflat la volanul autoturismului, și fiica sa, o adolescentă de 16 ani, și-au pierdut viața. Cei doi au fost resuscitați zeci de minute, după ce pompierii i-au scos dintre fiarele contorsionate, dar fără rezultat. Soția șoferului, o femeie de 45 de ani a scăpat cu viață, fiind preluată de un echipaj care a transportat-o la spital.

Primele date de la locul accidentului produs în localitatea Padina arată că cei doi ocupanți ai mașinii avariate și-au pierdut viața. Ar fi vorba despre două persoane care sunt din comună. Deocamdată nu se cunosc condițiile în care s-a produs impactul, dar primele indicii arată că este vorba despre o pătrundere pe contrasens a TIR-ului.

Un accident cu urmări devastatoare s-a produs, în urmă cu puțin timp, între Căldărăști și Padina.

În evenimentul rutier produs pe drumul care face legătura cu Ialomița, au fost implicate un autoturism și un TIR. Imaginile cu autoturismul, după impactul cu TIR -ul sunt răvășitoare. Mașina este distrusă total, iar partea din față a habitaclului indică urmări dintre cele mai grave.

Din primele informații reiese că în autoturism s-ar fi aflat trei persoane care au fost scoase după o intervenție a unui echipaj de descarcerare, iar în cazul a două victime se fac manevre de resuscitare.

Între timp circulația pe DN 2 C este blocată. Vom reveni cu informații.