Social

Accident grav la Costești! 4 victime

accident
Grav accident de circulație produs vineri, în jurul orei 11.00, pe DN 2 E 85,  pe raza localității Costești. Din primele date se pare că sunt 3 mașini implicate iar 4 persoane ar fi rănite. Nu este exclus ca bilanțului accidentului să se schimbe, odată cu trecerea orelor.
Din cauza carambolului, circulația pe DN 2 E 85, este blocată pe raza localității Costești.
Revenim cu detalii !
UPDATE [11:57] 29 NOV 2019 ›

Polițiștii vin cu precizări referitoare la accidentul de la Costești, în urma căruia 4 oameni au fost răniți:
Astfel, potrivit IPJ Buzău, din primele date se pare că în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, în afara localităţii Costeşti, din direcţia Urziceni către Buzău, un prahovean de 55 de ani a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus de un gălăţean de 45 ani. În urma impactului, autoturismul prahoveanului a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Vrancea. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane, şoferii din Prahova şi Galaţi, respectiv câte un pasager din maşina fiecăruia. Victimele provin din două familii, fiind soț și soție.
În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.
UPDATE [13:15] 29 NOV 2019 ›

Toate cele 4 victime ale accidentului de la Costești au ajuns la Spitalul Județean Buzău. Răniții sunt conștienți, însă două dintre victime sunt în stare mai gravă.
Medicii îi investighează atent în vederea stabilirii unui diagnostic exact, după care vor decide dacă se impune transferul la spitale din București.
Răniții din accidentul de la Costești sunt 2 familii, soți și soții, din Prahova și Galați.