Social

Unde a fost găsită adolescenta care i-a pus pe jar pe polițiști

disparuta
O adolescentă de 16 ani din localitatea Florica a fost dată dispărută joi după amiază de către mama ei după ce aceasta și-a dat seama că fata nu a înnoptat la bunica ei, așa cum a menționat atunci când a vpăzut-o ultima dată, și nici la școală nu a fost. Polițiștii fac apel la cei care pot da detalii despre minoră să sune la 112. 
Polițiștii au fost sesizați joi în jurul orei 14.00  de către mama fetei de 16 ani, Carmen Georgiana Neagu, din localitatea Florica. Femeia le-a spus polițiștilor că adolescenta a plecat miercuri seară  de la domiciliu, cu intenția de a dormi la locuința bunicii. Joi,  mama a constatat că fiica sa nu a fost la casa bunicii în seara de 27 noiembrie și că, totodată, a absentat  de la şcoală.
În baza sesizării, au fost demarate activităţile specifice de căutare şi identificare a minorei, fiind angrenaţi poliţişti de ordine publică şi de la Compartimentul Urmăriri de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.
Minora are înălțimea de 1.70 m, constituție normală, ochi verzi cu strabism la ochiul drept, păr lung, vopsit roșcat. La data dispariţiei ar fi purtat blugi albaștri, geaca de fâș galbenă, încălţăminte sport de culoare albastru, având asupra sa şi un ghiozdan negru. De asemenea, tânăra poartă ochelari de vedere.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.
UPDATE [21:50] 28 NOV 2019 ›

Minora a fost găsită joi seară pe raza comunei Florica. Ea nu a fost victima vreunei infractiuni. Se pare că tânăra era la locuința unui coleg de liceu care ar fi citit în presă că prietena sa este căutată de polițiști, după ce mama ei a reclamat dispariția. Băiatul ar fi fost cel care a anunțat Poliția că fata este la domiciliul său. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.