Actualitate

Accident grav la Costești. Două persoane sunt încarcerate

UPDATE: Cei doi răniți sunt din Glodeanu Sărat. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 28 și 54 de ani, ambii din Glodeanu Sărat, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cele două persoane se aflau în mașinile staționate.

”Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între 4 autovehicule, autocamionul condus pe direcția Urziceni către Buzău, de către un șofer în vârstă de 63 de ani, din București, 2 autoturisme staționate pe carosabil și o altă mașină condusă dinspre Urziceni către Buzău, de către un șofer în vârstă de 67 de ani, din Mihăilești”, informează IPJ Buzău.

Victimele accidentului au răni grave, informează reprezentanții Spitalului Județean Buzău. Șoferul autocamionului este testat pentru consumul de băuturi alcoolice.

”În urma accidentului rutier produs pe raza localității Costești, la U.P.U-SMURD au fost transportate 3 victime: un bărbat în vârstă de 54 de ani care a suferit un Traumatism cranio cerebral grav, traumatism cranio facial și contuzie toraco-abdominală, celălalt bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost transportat în stop cardio respirator, Traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial.

Șoferul în vârstă de 63 a fost transportat la spital pentru recoltarea alcoolemiei. La acest moment, toate cele trei victime primesc îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav s-a produs în această dimineață pe DN2, la Costești. Din primele date este vorba despre o coliziune între un camion de mare tonaj și 3 autoturisme staționate, 2 persoane ar fi încarcerate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2 (E 85), în localitatea Costești, județul Buzău, șoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului și a lovit 3 autoturisme parcate, dintre care într-unul se aflau 2 persoane care au fost rănite, una fiind în prezent resuscitată.

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, prin dirijarea poliției care se află la fața locului, valorile de trafic fiind în ușoară creștere.