Actualitate

Accident grav pe DN 10. Două mașini distruse, un șofer la spital

Călătoria unul bărbat din Pătârlagele s-a întrerupt brusc, miercuri seară, la Sătuc, după ce a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul.

Accidentul s-a produs pe DN10.  Șoferul de 38 de ani se deplasa dinspre Brașov către Buzău. La Sătuc, imediat după o ușoară curbă, nu se știe deocamdată din ce motive, bărbatul a pierdut controlul volanului.  A ieșit de pe șosea și s-a oprit într-o mașină parcată în fața unei case. În urma impactului, ambele mașini au fost distruse. Șoferul din Pătârlagele a fost rănit, fiind transportat la spital.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Brașov către Buzău, de către un șofer în vârstă de 38 de ani, din Pătârlagele, a ieșit în afara părții carosabile, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autovehicul staționat. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

Etichete