Actualitate

(UPDATE) Accident în lanț în municipiul Buzău. Un om a murit (FOTO)

sursa: Facebook
sursa: Facebook

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări legate de accidentul produs, marți, în municipiul Buzău. Astfel, din primele date de la fața locului a reieșit că, autoturismul condus pe strada Culturii de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Cislău, ajuns la intersecția cu strada Al. Marghiloman, a intrat în coliziune cu o mașină condusă pe drumul prioritar dinspre Brăila către zona centrala a municipiului Buzău și la volanul căruia se afla un șofer de 42 de ani, din Săgeata.

În urma impactului, mașina lovită a fost proiectată în autovehiculul condus de un buzoian de 46 de ani, pe strada Alexandru Marghiloman, din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din mașina șoferului din Săgeata, o femeie în vârstă de 67 de ani, din aceeași localitate.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident în lanț în municipiul Buzău. Trei mașini s-au ciocnit la intersecția străzilor Marghiloman și Culturii. Din primele informații, la scurt timp după accident o persoană a decedat.

Se pare însă că decesul nu a survenit din cauza leziunilor suferite în urma impactului, care nu a fost atât de puternic, ci din cauze medicale, totul urmând a se stabili, însă, în urma necropsiei.

Se pare că o femeie de circa 70 de ani care ar fi decedat în urma accidentului ar fi suferit un infarct, cel mai posibil din cauza șocului produs de evenimentul rutier.

Sursa Facebook

La locul accidentului, la intersecția străzilor Marghiloman și Culturii, în municipiul Buzău, traficul este dirijat de polițiști, care cercetează încă împrejurările în care s-a produs carambolul.