Actualitate

Accident în Nehoiu. Minoră de 11 ani, transportată de urgență la spital

La momentul redactării acestui materialul, traficul se desfășoară dirijat în Nehoiu, pe strada 1 Decembrie 1918. Se pare că o minoră a fost lovită de un autoturism, în timp ce traversa partea carosabilă. Autoturismul se deplasa către DN 10.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus spre intersecția cu DN10, de către un conducător auto de 59 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, a transmis IPJ Buzău

Autoturismul era condus de un conducător auto în vârstă de 59 de ani, originar din Nehoiu. Din primele date de la fața locului, se pare că minora, în vârstă de 11 ani, a necesitat îngrijiri medicale la fața locului și transportarea la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, o minoră de 11 ani, din Nehoiu, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.