Actualitate

Accident în zona centrelor comerciale, o persoană rănită. Accident și la Căpățânești

UPDATE: Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită a fost înregistrat, marți seară, și pe DJ 203 K, la Căpățânești. Aici, un bătrân de 78 de ani a fost rănit. Un șofer care conducea spre Săpoca nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Primele date oferite de IPJ Buzău arată că ar fi fost vorba despre traversarea străzii printr-un loc nepermis, însă cercetările continuă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Săpoca, un șofer de 40 de ani, din Potoceni ar fi surprins și accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului de 78 de ani, din Căpățânești. Acesta a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Mare atenție cum conduceți! Carosabilul este umed, iar străzile sunt deja aglomerate, mai ales în zona de nord a orașului, unde sunt majoritatea centrelor comerciale. O clipă de neatenție a dus, marți seară, la producerea unui accident chiar în rondul de pe Unirii Nord, spre Mărăcineni. Două mașini s-au ciocnit, unul dintre șoferi fiind rănit în urma coliziunii.

“Din primele cercetări de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus de către un șofer de 52 de ani, pe sensul Mărăcineni către Buzău, aflat în sensul giratoriu, cu direcția de deplasare spre parcarea unei societăți comerciale și mașina condusa pe direcția Buzău către Mărăcineni, la volanul căreia se afla un șofer de 42 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 42 de ani, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Etichete