Actualitate

(UPDATE)(FOTO)Accident pe DN 10, la Cislău. Un motociclist este rănit grav

Update: Se pare că duba implicată în accident era condusă de o tânără în vârstă de 20 de ani, care era începătoare. Șoferița venea de pe un drum secundar în momentul în care mașina s-a ciocnit de motocicletă. Motociclistul are 39 de ani, este originar din București și circula pe un drum prioritar.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autovehiculul condus dinspre o stație de alimentare combustibil către DN10, de către o șoferiță în vârstă de 20 de ani, din Chiojdu și motocicleta condusă pe drumul prioritar, pe direcția Buzău către Brașov, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din București, a transmis IPJ Buzău.

Știre inițială: Un accident grav a avut loc pe raza comunei buzoiene Cislău, vineri, în jurul orei 14:00. Din primele date, se pare că un motociclist a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Se pare că motociclistul ar fi intrat în coliziune cu o dubă.

Trafic dirijat pe DN10, în Cislău, accident rutier. Din primele date se pare că este vorba de o coliziune între un autovehicul și o motocicletă. Motociclistul este evaluat medical la acest moment, a transmis IPJ Buzău

La momentul postării acestui material, traficul se desfășoară dirijat.

Vom reveni cu amănunte.