Actualitate

(UPDATE) Accident pe DN 10, la Unguriu. Două motociclete și o mașină de teren s-au ciocnit (FOTO)

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări privind modul în care s- a produs accidentul de pe DN10:

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune succesivă între două motociclete conduse pe direcția Buzău către Brașov, de către doi tineri de 25, respectiv 27 ani, ambii din Brăila și un autoturism ce se deplasa din sens opus și care era condus de un șofer în vârstă de 25 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi motocicliști care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. In cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Cei doi motocicliști din Brăila sunt prieteni și se deplasau unul în spatele celuilalt. Într-o curbă periculoasă, motociclistul care mergea în față a intrat ușor pe contrasens și s-a izbit de mașina care rula regulamentar. Ulterior, și cel de-al doilea motociclist a intrat în autoturism, atât el cât și prietenul său fiind răniți.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident duminică după amiază pe DN 10, la Unguriu.

Din primele date furnizate de Poliția Buzău, ar fi vorba de o coliziune între un autovehicul și două motociclete. Se pare că un SUV este implicat in accidentul în care, din primele date, ar fi fost rănite trei persoane.

Traficul la locul accidentului este restricționat. Revenim cu detalii.