Actualitate

Accident pe DN2E85, un bărbat a ajuns la spital

Un accident soldat cu o persoană rănită s-a produs, joi după amiază, pe Șoseaua Europeană, la Poșta Câlnău. Un bărbat de 67 de ani, aflat pe o motocicletă, care se îndrepta spre Râmnicu Sărat, a fost lovit de un autoturism care rula pe aceeași direcție. Șoferul mașinii, un bărbat de 72 de ani, din Capitală, s-a apropiat cu viteză de vehiculul pe două roți, urmând un impact puternic. În urma loviturii, bărbatul de 67 de ani s-a ales cu mai multe traumatisme, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că motociclul condus, pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Prahova, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism condus pe aceeași direcție de mers, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă 72 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Etichete