Actualitate

FOTO: ACCIDENT PE ”ȘOSEAUA MORȚII”. 3 mașini implicate, 3 victime, o mașină s-a înfipt într-un stâlp, retezându-l

Grav accident de circulație produs vineri dimineață pe DN 2 E 85, la Căldărușanca. Trei mașini au fost implicate în carambolul soldat cu rănirea a trei oameni. Una dintre victime a fost scoasă cu greu de pompieri din mașina care s-a înfipt într-un stâlp, doborându-l.

”Din primele date, în timp ce se deplasa pe DJ102H din direcția Glodeanu Sărat către DN2E85, ajuns la intersecția cu drumul european, un șofer de 74 de ani din Glodeanu Sărat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului “Oprire”, împrejurare în care a intrat în coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar și la volanul căruia se afla un bucureștean de 47 de ani. În urma coliziunii, autoturismul bucureșteanului a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un buzoian de 45 de ani, după care s-a lovit de un stâlp marginal. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, ambele din mun. București. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările. Traficul încă este blocat, echipajul ISU acționează pentru descarcerarea șoferului bucureștean”, sunt ultimele date transmise de IPJ Buzău.

Cele două femei rănite au fost transportate la Spitalul Județean Buzău. ”În urma accidentului rutier, de pe raza localității Căldărușanca, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgență Buzău au fost transportate 2 victime, în vârstă de 41 de ani, respectiv 49 de ani, care la acest moment sunt stabile, conștiente, cooperante, în curs de investigații”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Bărbatul rănit a fost scos cu greu de pompieri din mașina care s-a înfipt pur și simplu în stâlpul de pe marginea drumului, doborându-l. Ca printr-o minune, el a scăpat doar cu o fractură de antebraț.

Sursa:ISU Ialomița

ATENȚIE! În județul Buzău plouă, iar carosabilul umed poate ridica probleme șoferilor.