Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT PE UNIRII SUD. Două mașini s-au bușit, două femei la spital. Imagini de la locul impactului

UPDATE: Noi date despre accidentul produs, vineri la orele prânzului, pe Bulevardul Unirii Sud. Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Unirii Sud, pe prima bandă a sensului de mers, către Calea Eroilor, o buzoiancă de 74 de ani, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere, în apropierea marcajului longitudinal dublu continuu, fără să se asigure. A fost acroșată de un autoturism, care circula pe același sens, pe banda a doua, la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, din municipiul Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două șoferițe, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident rutier în municipiul Buzău, produs vineri, la orele prânzului. Din primele informații, două autoturisme s-au ciocnit, o femeie fiind rănită serios la cap și la mâini. Traficul este îngreunat.

Conform primelor informații, în accidentul de pe Unirii Sud, au fost implicate două autoturisme, la volanul uneia dintre mașini fiind o femeie de 74 de ani.

Martorii accidentului spun că ea ar fi făcut o manevră imprudentă și astfel s-a produs impactul cu cea de-a doua mașină.

Femeia a fost rănită la cap și la mâini și a fost transportată la Spitalul Județean Buzău.

Traficul pe Bulevardul Unirii Sud se desfășoară îngreunat, în zonă fiind deja coloană de mașini.

Revenim cu detalii!