Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT CUMPLIT LA CARAGELE! O fetiță a murit chiar sub ochii mamei sale

UPDATE: Polițiștii vin cu date oficiale despre accidentul de la Caragele. O fetiță de 6 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe DJ 203I, din direcția Pogoanele către Cilibia de către un șofer, în vârstă de 50 de ani, din Luciu, a surprins și accidentat mortal o minoră de 6 ani, din aceeași localitate, care ar fi coborât dintr-un microbuz, pe partea carosabilă. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, anunță IPJ Buzău.

Fetița de 6 ani se întorcea de la școală, împreună cu mama sa, cu un microbuz. Șoferul a oprit pentru ca cele două să coboare. Fetița a coborât prima din microbuz iar într-o fracțiune de secundă a fugit din fața mamei sale, ajungând în mijlocul străzii. Femeia nu a mai reușit să o oprească pe fetiță. Un șofer care venea din spatele microbuzului, încercând să treacă de vehiculul staționat, a lovit-o în plin pe copilă. Impactul a fost extrem de puternic, fetița de doar 6 ani pierzându-și viața. Accidentul s-a produs chiar în fața casei în care locuia minora.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident rutier la Caragele, pe DJ 203 I. Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări după ce un pieton a fost lovit de o mașină.

Potrivit unor surse, se pare că ar fi vorba despre o fetiță de 6 ani care ar fi ieșit în stradă, exact în fața unei mașini.

Vom reveni cu detalii!

Etichete

Mica Publicitate