Actualitate

(Foto) Accident rutier la Glodeanu Sărat, mai multe persoane ar fi fost rănite

UPDATE: IPJ Buzău vine cu detalii privind accidentul grav de astăzi, de la Glodeanu Sărat.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autoturisme, unul condus pe strada Brutăriei către intersecția cu strada Bisericii, de către un șofer în vârstă de 25 de ani, din Bistrița Năsăud și cel condus pe strada Bisericii, de către un șofer buzoian, de 36 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 3 pasageri din mașina buzoianului, 3 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, din Buzău și Ilfov. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

UPDATE : Potrivit ultimelor informații, se pare că 8 persoane se aflau în cele 2 mașini la momentul impactului. 3 dintre acestea sunt transportate la spital cu ambulanta. În sprijinul victimelor au sărit și pompierii de la ISU Ialomița.

“În această după-amiază, în jurul orei 17.00, trei echipaje de salvatori de la Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD,la un accident rutier produs în localitatea Glodeanu Sărat, în care au fost implicate 2 autoturisme și 8 persoane( 7 adulți și un minor în vârsta de aproximativ 13 ani). În sprijin au intervenit și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Buzău. Toate persoanele au fost monitorizate de personalul medical la locul evenimentului, ulterior 3 persoane au fost transportate la Spitalul Județean Buzău, iar celelalte 5 persoane nu au necesitat îngrijiri medicale.”

ȘTIREA INIȚIALĂ : Un accident rutier în urma căruia mai multe persoane ar fi fost rănite a fost înregistrat, miercuri după amiază, la Glodeanu Sărat. Potrivit primelor informații furnizare de IPJ Buzău, două mașini au intrat în coliziune pe DC 31, la Glodeanu Sărat. Impactul ar fi fost destul de puternic, astfel că 5 persoane din cele două vehicule sunt evaluate de echipajele medicale la locul accidentului.

Traficul este dirijat pe drumul pe care s-a produs impactul.