Actualitate

(UPDATE) (FOTO) Accident rutier, trafic dirijat. Un bărbat a decedat

Sursa foto IPJ Buzău

UPDATE: Biciclistul lovit de o mașină pe DN 10 nu a mai putut fi salvat. Medicii l-au resuscitat la locul accidentului dar manevrele nu au dat rezultate. În final, a fost declarat decesul bărbatului de 80 de ani.

Sursa foto IPJ Buzău

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Brașov către Buzău de către un șofer în vârstă de 61 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un bărbat de 80 de ani, din Verneşti, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în același sens, pe lângă bicicletă. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului accidentat. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”,transmite IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier a fost înregistrat marți dimineață aproape de municipiul Buzău, pe DN 10, între Vernești și Cândești. Din primele date transmise de IPJ Buzău, un biciclist a fost lovit de o mașină. Primele informații arată că biciclistul ar fi suferit leziuni grave. El este resuscitat la locul accidentului.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări. Ca urmare, traficul rutier este dirijat pe DN10, între localitățile Vernești și Cândești.

Etichete