Actualitate

(UPDATE) Accidente pe bandă! Mai multe persoane rănite în accidente produse în două localități buzoiene

La scurt timp după accidentul grav produs în Zona Industrială, alte două coliziuni au fost anunțate la 112. Un accident s-a produs la Cândești, acolo unde o mașină a intrat într-un cap de pod. Ocupanții mașinii sunt evaluați medical la fața locului, anunță IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a pasagerului acesteia, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Vernești.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Cândești către DN10, de către o șoferiță în vârstă de 38 de ani, din Vernești, a intrat în coliziune cu un podeț. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale. In cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Aproape în același timp un accident s-a produs și pe DN2E85.

“Trafic dirijat pe DN2E85, în Potârnichești, accident rutier. Din primele date, este vorba de o coliziune între două autovehicule, o persoană este evaluată medical la acest moment.”

În acest caz a fost vorba despre un accident în care a fost implicat un microbuz de transport persoane care se îndrepta spre Capitală. Microbuzul efectua curse regulate Chișinău-București.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între microbuzul condus pe direcția Vrancea către Buzău de către un șofer în vârstă de 47 de ani, din Bacău și autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla un conducător auto de 34 de ani, din Vrancea. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului și a unui pasager din microbuz, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din București.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.”

Etichete