Actualitate

(FOTO) Grav accident în municipiul Buzău. Doi pietoni au fost spulberați pe trecere

UPDATE; Polițiștii vin cu detalii despre accidentul grav produs dimineață în municipiu, în urma căruia două persoane au fost rănite. Primele date arată că șoferul care i-a lovit pe pietoni a fugit de la locul accidentului. El a fost prins în scurt timp.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Șoseaua Brăilei către Șoseaua Spatarului, de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Pietroasele, a surprins și accidentat doi pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Ulterior impactului, bărbatul care s-ar fi aflat la volanul mașinii a părăsit locul accidentului, fiind depistat în scurt timp de polițiști. Pietonii au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și în vederea încadrării juridice corespunzătoare a faptei.”

Știrea inițială: Săptămâna a început cu un accident extrem de grav în municipiul Buzău. Două persoane care traversau strada pe trecere, în Zona Industrială, au fost spulberate de o mașină. Potrivit martorilor, pietonii au fost loviți în plin. Unul dintre ei a fost aruncat la circa 5 m de locul impactului, altul peste scuar.

Ambele victime au fost transportate la spital. Răniții sunt evaluați de medicii de la Spitalul Județean Buzău.

Etichete