Actualitate

Acțiune inedită la terasele din Buzău. Unul dintre promotorii acțiunii: ”Poate așa, ne vom cunoaște, vom comunica altfel”

Acțiune inedită  ce va avea loc pe 28 august, între orele 19.00-22.00, și care se va desfășura la mai multe terase din municipiul Buzău.

Toți cei care vor ieși la terasă pentru câteva ore de relaxare la aer liber, să bea un suc sau să ia cina se vor putea delecta și cu o carte.

Este ideea colectivului revistei online DE SCRIPTO, idee care se intitulează ”Ia o carte și citește” și care a fost anunțată pe rețelele de socializare de avocatul Roxana Mihaela Constantinescu. Buzoienii vor putea găsi la terasă mai multe volume din care vor putea citi, demersul urmărind readucerea în prim plan a nevoii și a pasiunii pentru lectură și carte, de care mulți au uitat în vremurile în care tehnologia a ajuns să fie la putere.

”Pe oricare din terasele următoarelor localuri: No Limit, Terasa Berarilor, Magnolia, Norma, Conacul Trandafirilor, Bistro, din municipiu.  La fiecare dintre acestea sunt rezervate 20 locuri pentru noi.  Semn distinctiv O CARTE ! Este mesajul iubitorilor de carte care vor lectura la un ceai, la o limonadă sau un pahar cu apă, câteva rânduri dintr-un volum.

Pe mese se vor afla și alte cărți, poate cineva se ,, va molipsi,, de la noi..

Poate prin acest gest vom contribui la readucerea în prim plan a pasiunii pentru lectură și carte. Poate așa, vom pune bazele UNUI CLUB DE LECTURĂ. Poate așa, ne vom cunoaște, vom comunica altfel…

Și cum vine toamna și temperaturile vor fi mai îngăduitoare, vom începe niște acțiuni aparte”, mai anunță avocata Roxana Mihaela Constantinescu, un promotor al lecturii și culturii.

Etichete